ba logo

Tentoonstelling van 18 februari t/m 3 april 2024 (meer informatie)

Galerie Beeld & Aambeeld bestaat nu 45 jaar. Deze mijlpaal vieren we met de tentoonstelling

'Spring is coming'

 met werk aan de wand van Maike Eilers (Keulen) en sieraden van Ana Hagopian (Barcelona).

De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op zondag 18 februari om 16:00 uur.
(klik hier voor de uitnodiging [pdf])

De galerie is gesloten tot 16 februari 2024.

 

 

Ana HagopianMaike Eilers

Logo beeld & Aambeeld

'' Spring is coming "

Galerie Beeld & Aambeeld bestaat deze maand 45 jaar. Dat is een mijlpaal om bij stil te staan en een gelegenheid om terug te kijken op een tijdperk. Maar omdat wij ook graag vooruitkijken nemen wij een voorschot op het naderende voorjaar met de tentoonstelling ‘Spring is coming!’ met het werk van twee kunstenaars die bezield raken door alles wat groeit en bloeit.

Zo wandelt Maike Eilers graag in de natuur rond haar woonplaats Keulen, maakt foto’s en gebruikt die, of een uitsnijding daarvan, voor het uitgangspunt van haar schilderijen en tekeningen. Zo ontstaan geabstraheerde versies van de werkelijkheid met een sfeer die de kijker er vol fascinatie in onderdompelt.

Ana Hagopian, geboren en opgegroeid in Argentinië, maakt uitzonderlijke sieraden met eigengemaakt en met de hand geverfd papier. Haar stukken zijn voorzien van levendige kleuren. Met inspiraties uit haar herinneringen aan de subtropische vegetatie in haar vaderland wordt die natuur getransformeerd tot een elegante draagbare kunstvorm.

Opening De opening is op zondag 18 februari om 16:00 uur. Gea Spiegelenberg (zang) en Ton Ouwehand (gitaar) vieren dan op hun eigen wijze het 9e lustrum met ons mee.